Jdi na obsah Jdi na menu
 


DEMA Kamenický MTB Maraton 2010

3. 7. 2010

Dneska jsme se vydali já, Petr Krupička ml., starší, a jako bikehandler maminka Liduška Krupičková s Tomáškem na závody do Kamenice nad Lipou, kde se konal již další ročník závodů na horských kolech DEMA Kamenický MTB maraton.

 

 Hlavní závod byl na 50 km, kde bylo hlášeno cca 270 závodníků, a dále tzv. Hobby závod, který byl na 25 km, kde bylo hlášeno cca 260 závodníků.

 

 Na dlouhé trati závodili oba kluci Petr Krupička ml. i starší. Peťa ml. skončil ve své kategorii 11., celkově 80. z celkového počtu 239 startujících. Petr st. skončil ve své kategorii 2., celkově 48. z celkového počtu 239 startujících.

 

 Já jsem startovala na krátké 25 km trati, kde jsem překvapivě skončila 4. z celkového počtu 35 žen a celkem 65. z celkového počtu 206 startujících. Pro mě to byl teprve druhý závod. Trať vedla po lesních, polních cestách. Ale bohužel bylo neuvěřitelné horko 33 stupňů, takže se mě jelo docela těžko a byla jsem ráda,že jsem dojela do cíle živá a zdravá :).

 

Jinak atmosféra závodů byla strašně pěkná, na stadionu probíhalo plno doprovodných akcí, plno stánků s občerstvením, pečené klobásky, kuřata, plno sladkých dobrot,zmrzlina...prostě každý si přišel na své. Pro děti plno nafukovacích atrakcí.. a do toho všeho nám hrála bezvadná kapela Děda mládek.. .

Co k tomu dodat.... moc pěkný vydařený víkend, který jsme si všichni užili a rádi se sem zase za rok vrátíme .

 

 

Výsledky:

 www.mtbkamenicenl.cz/kestazeni/vl_50_2010.pdf

 www.mtbkamenicenl.cz/kestazeni/vl_25_2010.pdf

 

Foto:

 http://pinky2.rajce.idnes.cz/MTB_maraton_Kamenice_nad_Lipou_3.7.2010/