Jdi na obsah Jdi na menu
 


Louka u Olešnice okr.Blansko 21.9.-22.9.2013

23. 9. 2013

11.jpg

dsc_0022.jpg

1.místo - kategorie scooter1 - CLIF

Tak nám začala nová podzimní sezóna závody v okr.Blansko - Louka u Olešnice.


Byl to druhý ročník, bohužel předpověď nevypadala moc růžově, ale nakonec se trochu počasí umoudřilo a v neděli i vysvitlo sluníčko.


Závodil pouze Clifík v kategorii scooter, protože Pinky se stále ještě léčí s narušenou šlachou prstu na přední noze.


Trať je tady velice náročná, letos byla i trochu pozměněna (byla těžší). Po startu docela nepříjemný cca 1km kopec nahoru, potom následoval táhlý dosti prudký sjezd po louce, která po deštích byla pěkná :), pak trať vedla lesem, kde byl další ze tří dlouhých táhlých kopců nahoru, kde se ukázalo jak umí pes opravdu tahat. Chvilka odpočinku po 200m klesání a šup další poslední třetí stoupání uff, a už jsme nahoře, a už nás čekalo akorát cca 1km klesání až do cíle.


Takže žádný med... to nebyl. Ale musím pochválit Clifa, běžel super, do kopců nepolevil a z kopců jsem ho dosti brzdila, aby mě nezabil :))


Škoda jen, že asi i počasí dosti odradilo závodníky, že nebyla až moc valná účast. Ale v neděli pro mě největší konkurenti co jezdí scooter , jako je Michal Tobiášek, Jirka Suchý, Martin Urbančík se rozhodli po sobotním startu v SC2, že v neděli pro bezpečnost pojedou jen s jedním psem (ale hodnoceni zůstavali ve svoji kateg.se dvouma psama), takže jsem se mohla porovnat jak na tom budeme s Clifem proti nim a nakonec jsme byli časove ze vsech "jednicek" nejlepsi a porazili jsme kluky.


Jinak jako další premiéru měl náš malej Péťa, který "běžel" no spíš absolvoval svůj první závod. A ušel ho celý, sice po spáteční cestě natrhal snad všechny kytičky co tam rostly, ale vypadal moc spokojeně :).


Takže co dodat... moc vydařený víkend a za rok naviděnou.

 

Výsledky

FOTO