Jdi na obsah Jdi na menu
 


Triatlon Železný pes - Sadská

28. 8. 2010

Dnes se konal již tradičně triatlon Železný pes v Sadské. Sešlo se méně závodníků, většinu zřejmě odradilo počasí, které nakonec bylo pěkné. Voda byla teplá, vysvitlo i sluníčko,takže spokojenost. Naší slabou stránkou je plavání, neboť Pinky má strašnou radost,když může plavat kolečka okolo mě, lézt mě po zádech a doplňovat to vše neustálým štěkáním.Ale letos už to bylo o hooodně lepší, už pochopil,že má plavat alespoň vedle mě,když už né přede mnou.Takže jsme oproti loňsku tolik času neztratili.Nakonec jsme dojeli v celkovém čase o minutu lépe než loni a to za 29:33 min.a obsadili 1.místo.

 

 Druhá skončila Vendula Pekárková v čase 37:56. Z mužů vyhrál Dušan Erbs v celkovém čase 31:04.

 

 Měla jsem hlavně radost,že to Pinky zvládl úplně v pohodě, žádný problém nebyl, žádné kulhání, prostě to odběhl v pořádku, protože letos jsme začali s trénováním docela pozdě oproti jiným rokům a tímto závodem to byl pro něj teprve pátý zápřah v letošní sezóně.

 

 Jelikož se v sobotu udělalo opravdu moc hezky, tak jsme tam zůstavali až do neděle. Odpoledne jsme se jeli podívat do Sadské a do Poděbrad na jejich slavnosti.  V neděli jsme si ještě odtrénovali,pomalu sbalili věci a vyrazili k domovu. Opravdu moc pěkný strávený víkend.

 

  Výsledky

 Foto:  pinky2.rajce.idnes.cz/Triatlon_Sadska-28.8.10/