Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pinky a Rony (Lukasz Paczynski)

26. 3. 2010

20.6.2010

  

Pinkyho potomek pejsek NICK - který šel do nového domova k Nicol Marešové. Je to krasavec, s nádherným kukučem a výrazem pořádného rošťáka .

 

 

Věříme,že bude dělat Nicol jen samou radost, a přinese jí spoustu závodních úspěchů.

Foto: http://pinky2.rajce.idnes.cz/Pejsek_NICK-Nicol_Maresove/

 

17.6.2010

 

Pinkyho potomek - fenečka OPSEE, kterou si vybral Lukáš Čechura už se skvěle zabydlela v novém domově, Moodik ji přijal výborně a teď už mu zbývá jen mít dostatek trpělivosti vydržet její neúnavný temperament.

Teď už jim držíme palečky, aby vyrostla v krásnou a aspoň tak šikovnou fenku, jako jsou její oba rodiče.

Budeme postupně doplňovat fotečky, jak roste... 

Foto: http://pinky2.rajce.idnes.cz/Fenecka_OPSEE-Lukase_Cechury/

 

 

11.6.2010

Tak nastal konečně vytoužený pátek, kdy jsme vyrazili k Lukášovi pro štěňátka. Jsou jim necelých 8 týdnů, jsou naočkovaní, načipovaní, odčervení a připravení odejít k novým páníčkům.

Dnes bylo opravdu šílené horko, tak jsem na cestu zvolila místo mojí dodávky rodičův osobák, kde klimoška jela celou cesty na plný obrátky a mimina byla opravdu spokojená. Téměř celou cestu prochrněla v Pinkyho oblíbeném pelíšku.

Při cestě domů jsme zajeli k Lukášovi Čechurovi, kde jsme mu předali jeho novou šampionku Opsee. Moodik si ji hnedka očichal, vrtěl vesele ocáskem, tak až si jen malá zvykne na jeho obří hlavu, která jí pořád olizují bříško , tak z nich budou super kámoši. 

A pokračovali jsme předat pejska Nicka Nicol Marešové. Moc se jí líbil a věřím,že budou skvělá sehraná dvojka, jako jsem já s Pinkym.

Nafotili jsme u Lukyho pár fotek.

 

5.5.2010

Dne 5.5.10 jsme se vypravili s Lukášem Čechurou do Polska k Lukášovi Patzynskimu se podívat na téměř 4-týdenní štěňátka a vybrat si dva budoucí šampiony. Výběr byl opravdu velmi složitý, protože všechni jsou moc krásní, téměř váhově stejní, barevně podobní, tak jsme naše rozhodování nechali za dalších 14 dní, kdy už by měli být zase o něco "dospělejší". Lukáš si vybíral mezi dvěma fenkami, jedna má hnědou hlavu a hnědé fleky a ta druhá má černou hlavu a černé fleky...no jsem na něj zvědavá, která to nakonec bude. A já jsem si vybrala pejska s černou hlavou a černými fleky.

Foto: 

http://pinky2.rajce.idnes.cz/4-tydenni_stenatka-Lukasz_Paczynski_Polsko/

 

 21.4.2010

Dne 17.4. 2010 se narodilo 7 krásných zdravých štěňátek, z toho tři kluci a čtyři holky.

Obrazek 

 

 

 

 

 

 

26.3.2010

Dne 14.2.2010 přesně na Valentýna jsme úspěšně nakryli fenku Rony od Lukáše Patzynskeho. Rony pochází z velmi úspěného chovu Slávy Pavlíka.

Rony je úžasná fenka, jak povahově, tak je to obrovský dříč se srdíčkem na správném místě. Nerozlišuje,zda běží jako individualista, či je zapřažena jako leadr ve spřežení, jde prostě naplno.

Je naprosto bezkonfliktní, milá, velice poslušná, nemá žádný problém se pohybovat "navolno", prostě tak má vypadat správný ESP :).

Tak věříme,že se štěňátka povedou, měli by se narodit v půlce dubna. Už se moc těšíme, až si dva malý špuntíky odvezeme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Náhledy fotografií ze složky Krytí-Pinky a Rony